Brasserie Quintine

Wij ontvangen u heel het jaar door voor uw culturele uitstapjes, team building activiteiten, oldtimer tripjes, wandelingen te voet, te paard, met de fiets of met de motor, of gewoonweg voor een ontspannen moment binnen de familie. De Brouwerij Quintine is gelegen in het hart van het Heuvelland in het midden van een groene omgeving.

Au Chaudron des Légendes, het taverne-restaurant opent zijn deuren op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen vanaf 10u. De keuken is doorlopend open van 12u tot 21u.

 

Individuele personen en kleine groepen

Kleine groepen van minder dan 20 personen krijgen een rondleiding elke eerste zaterdag van de maand om 11u. De rondleiding gebeurt in het Frans en duurt ongeveer 1 uur. U ontdekt de productie van onze bieren en de verschillende werkplaatsen. Het bezoek wordt gevolgd door een degustatie, volgens de formule die u zelf wenst. De tarieven zijn dezelfde als voor een groep van meer dan 20 personen.

 

Groepen

De brouwerij ontvangt u van maandag tot zondag enkel op afspraak. Onze gidsen bieden u de mogelijkheid om de brouwerij te ontdekken in het Frans, het Nederlands of het Engels.

We bieden u twee formules aan :

  • Het Traditie-bezoek : ontdekking van de brouwerij (ongeveer 50 minuten) gevolgd door de degustatie van één bier naar keuze binnen onze selectie.
    Groepen van 20 personen of meer : 5.5€ per persoon
    Groepen kleiner dan 20 personen : forfait van 110€

  •  Het Prestige-bezoek :  rondleidiing in de brouwerij (ongeveer 50 minuten), gevolgd door een degustatie-plateau met 4 proefglaasjes uit ons Quintine-assortiment, als verrassing krijgt u allemaal een proefglaasje cadeau.
    Groepen van minstens 20 personen : 10€ per persoon
    Groepen kleiner dan 20 personen : forfait van 200€

 

Ruime parking en eetgelegenheid

Gratis offerte

 

Zin om ons een bezoekje te brengen ?

Reserveren kan via mail, fax of telefoon.
 

Reserveer nu !

Toegangsplan

Ontdek onze bieren