Ontdek onze bieren

Filosofie

 

We brouwen 100% natuurlijke en karaktervolle bieren. We beheren het volledige productieproces, wat uniek is in België : het kweken van de gerst in onze familieboerderij Beauregard (de gerst is het hoofdbestanddeel van bier) en de selectie van de andere ingrediënten gebeurt op basis van verschillende kwaliteitscriteria (zoals bijvoorbeeld  duurzame ontwikkeling).

We staan in direct contact met de Belgische hopkwekers. We werken op een traditionele manier en we investeren  in een efficiënte productie.

Onze arbeiders hebben een centrale rol in ons bedrijf. Elkeen vindt er zijn plaats in functie van zijn bekwaamheden en kan er zich ten volle ontwikkelen. Er werken ook enkele mensen vanuit een beschutte werkplaats. De fabricatie van de houten bakken van de Quintine wordt uitbesteed aan een beschutte werkplaats uit de streek.

Door het nuttigen van één van onze bieren, helpt u zo actief mee aan een regionaal bedrijf dat tewerkstelling biedt aan lokale mensen, u ondersteunt de plaatselijke landbouw en u helpt mee met de persoonlijke ontwikkeling van bepaalde mensen die zich opnieuw in de maatschappij willen integereren.